KAFFEEFORM. Coffee cups | Evermore

Zakelijk

Vers gebrande single origin koffie of losse thee voor uw kantoor, winkel of horecagelegenheid

Kies voor een kop kwaliteit met versgebrande speciality koffiebonen of single origine losse theesoorten van Evermore. Wij kunnen u helpen aan de juiste thee of koffie te komen en kunnen adviseren over machines en andere accessoires.

‘Werknemers vinden goede koffie belangrijker dan lunch’ NU.nl 28-07-2014

Bedrijven

Lekkere thee en koffie zijn een must voor op kantoor, en dit blijkt door werknemers ook meer gewaardeerd te worden dan een goede lunch, een jaarlijks bedrijfsuitje of een laptop van de zaak (zie artikel NUzakelijk). Omdat u waarschijnlijk als bedrijf meer wilt inkopen, kunnen wij u aantrekkelijke prijzen bieden. We geven u graag meer informatie over onze bijzondere koffie- en theesoorten en wij bieden proefpakketjes op aanvraag. Wie weet fietsen wij binnenkort in Rotterdam bij u langs met verse koffie en/of heerlijke thee!

Stuur ons een e-mail voor meer informatie, een proefpakket en prijzen

Groothandel

Voor wederverkoop van Evermore-producten en groothandel hanteren wij andere prijzen dan in de webwinkel worden getoond. Onze producten verkopen in uw winkel? We brainstormen er graag met u over per e-mail of telefonisch: 010-4402324 (tijdens kantooruren).

Horeca

Thee leveren we door het hele land aan horecagelegenheden. Koffie is een versproduct, dus houden we koffieleveringen aan horeca liever rond Rotterdam. Neem alstublieft contact met ons op als u geïnteresseerd bent om onze thee of koffie te schenken.

 

Geef een reactie

We informeren je als dit product weer op voorraad is. Laat je e-mailadres hier achter, dan houden we je op de hoogte!