Vers gebrande single origin koffie of losse thee uit onze koffiebranderij in Rotterdam voor je kantoor, winkel of horecagelegenheid

Kies voor een kop kwaliteit met versgebrande speciality koffiebonen of single origine losse theesoorten van Evermore. Wij kunnen je helpen aan de juiste thee of koffie te komen en kunnen adviseren over machines en andere accessoires.

‘Werknemers vinden goede koffie belangrijker dan lunch’ NU.nl 28-07-2014

Bedrijven

Lekkere thee en koffie zijn een must voor op kantoor, en dit blijkt door werknemers ook meer gewaardeerd te worden dan een goede lunch, een jaarlijks bedrijfsuitje of een laptop van de zaak (zie artikel NUzakelijk). Omdat je waarschijnlijk als bedrijf groter wilt inkopen, kunnen wij je aantrekkelijke prijzen bieden. We geven je graag meer informatie over onze bijzondere koffie- en theesoorten en wij bieden proefpakketjes op aanvraag. Wie weet fietsen wij binnenkort bij je langs met verse koffie en/of heerlijke thee!

Stuur ons een e-mail voor meer informatie, een proefpakket en prijzen

Groothandel

Voor wederverkoop van Evermore producten en groothandel hanteren wij andere prijzen dan in de webwinkel worden getoond. Onze producten verkopen in jouw winkel? We brainstormen er graag met je over per e-mail of telefonisch: 010-4402324 (tijdens kantooruren).

Horeca

Thee leveren we door het hele land aan horecagelegenheden. Koffie is een versproduct, dus houden we koffieleveringen aan horeca liever rond Rotterdam. Neem alsjeblieft contact met ons op als je geïnteresseerd bent om onze thee of koffie te schenken.