Rotterdam’s oudste koffiebranderij viert tienjarig bestaan

Het Rotterdamse thee- en koffiebedrijf Evermore bestaat op zaterdag 1 september 2018 tien jaar. Het merk met de bekende zwarte raaf kan zich inmiddels de oudste nog in bedrijf zijnde koffiebranderij van Rotterdam noemen. Dat is reden voor een publiek toegankelijk feest aan de Coolhaven in Rotterdam.

Feest op de kade

Zaterdag 1 september 2018 is het tien jaar geleden dat familiebedrijf Evermore de toen nog kleine vleugels uitsloeg. Dit wordt feestelijk gevierd in de koffiebranderij en -bar aan de Coolhaven in Rotterdam en bij mooi weer op de kade. Het feest is voor iedereen toegankelijk. Proeven van Evermore’s thee- en koffiesoorten is gratis. KookstudioMix combineert de koffie en thee met spijzen uit eigen keuken.

Het hoofdthema is ‘Raven’, verwijzend naar het bedrijfslogo. Het hoogtepunt is De Ravenshow. Ook de tentoongestelde kunstwerken in de achterruimte van Evermore hebben ‘Raven’ in de hoofdrol. Sander de Heer, bekend (stem)acteur, draagt voor uit The Raven (1845) van Edgar Allan Poe.

Als klap op de vuurpijl presenteert Evermore een aantal nieuwe, bijzondere thee- en koffiesoorten.

Evermore wil de hele keten blij hebben

Evermore is een familiebedrijf gespecialiseerd in de hoogste kwaliteit ‘single origin’ thee, koffie en chocola. ‘Single origin’ producten zijn afkomstig uit één land of regio. Wat begon als een experiment voor vrienden en familie, groeide uit tot een onderneming met eigen koffiebranderij, bar en winkel aan de Coolhaven in Rotterdam.

Evermore wil dat de hele keten blij is, van producent tot consument. De Rotterdamse onderneming kiest voor kwaliteit en heeft direct contact met producenten en plantagehouders. Zo vertelt Evermore het echte verhaal van koffie en thee. Daarin spelen biologisch en fair trade een belangrijke rol. Lees meer over Evermore.

Evermore 10 jaar, feest aan de Coolhaven
Zaterdag 1 september 2018
10:00 – 22:00
Coolhaven 158A, Rotterdam

Evermore werd 10 jaar!

—-

Afbeeldingen vrij beschikbaar voor publicatie:

Poster Evermore 10 jaar eindversie

Campagnebeeld (klik voor volledige grootte)

Familiebedrijf Evermore

Familiebedrijf Evermore